Träning för gravida

Hem / Träning för gravida

Är du gravid och vill ha hjälp med hur du ska träna? Bli med på vår gravidträning!

Att träna under sin graviditet har många fördelar. Många kvinnor känner sig piggare och har mindre ont. Vill du veta hur du kan och bör anpassa din träning under graviditeten? Är du inte träningsaktiv sen tidigare men vill komma igång nu? Boka tid hos oss så får du hjälp av en personlig tränare som är extra utbildad inom ämnet träning för gravida! Vi erbjuder både personlig träning och pt-grupper för gravida.

Personlig träning för gravida

Vid en personlig träningstimme pratar vi om din bakgrund och går sen tillsammans igenom lämpliga övningar för dig, beroende på vilken trimester du är i. Vi rekommenderar att vi ses flera tillfällen för bäst effekt och återkoppling.

Träningen sker i träningssalen på Naprapathälsans klinik. Tid kan bokas direkt via vårt bokningssystem.

PT Small group – Träning för gravida

Gillar du att träna i grupp men vill ha övningar anpassade för graviditeten? Bli med på vår gravidträning! Vi har fokus på att stärka upp mammakroppen med lättare styrkeövningar.

PT-grupp / Small group training innebär att vi är mellan 3-6 deltagare, vilket kombinerar fördelarna med att få individanpassade övningar samtidigt som du får fördelarna med att tillhöra en grupp.

Kommande kursstarter hösten 2020: 

Vi har inga planerade startdatum för denna grupp men hör av dig om du är intresserad! Kommer dock sannolikt bara finnas möjlighet för dagtidgrupper.

Pris: 1450 kr. Sex grupptillfällen. 3- 6 deltagare. Betalas med kort eller swish innan eller vid första grupptillfället. Du får självklart kvitto för att att kunna använda din friskvårdspeng. Du kan även göra din betalning via friskvårdsleverantörerna Actiway eller Wellnet, observera att du inte ska lägga ut pengar då!

Lokal: Naprapathälsan, Karolinen

Anmälan är bindande och sker till maria@naprapathalsan.com. En vecka innan kursstart bestäms det om kursen körs, beroende på antal anmälda.

Vi har, för allas säkerhet, gjort följande anpassningar under pågående corona-pandemin;

-Max tre deltagare så att det finns möjlighet att hålla avstånd.

-Både deltagare och personal förväntas vara symtomfri om man vistas i lokalen. Vid förkylning/sjukdom stannar man hemma.

-I våra lokaler tvättas alltid träningsutrustningen (mattor, gummiband, hantlar mm) mellan varje kund/grupp. I våra lokaler finns även tvättmöjligheter så alla deltagare uppmanas alltid att tvätta händerna innan varje pass.

MENY
BOKA TID
START
NAPRAPATBEHANDLING
PERSONLIG TRÄNING
OM KLINIKEN
KONTAKTA OSS