Träning för gravida

Hem / Träning för gravida

Är du gravid och vill ha hjälp med hur du ska träna? Bli med på vår gravidträning!

Att träna under sin graviditet har många fördelar. Många kvinnor känner sig piggare och har mindre ont. Vill du veta hur du kan och bör anpassa din träning under graviditeten? Är du inte träningsaktiv sen tidigare men vill komma igång nu? Boka tid hos oss så får du hjälp av en personlig tränare som är extra utbildad inom ämnet träning för gravida! Vi erbjuder både personlig träning och pt-grupper för gravida.

Personlig träning för gravida

Vid en personlig träningstimme pratar vi om din bakgrund och går sen tillsammans igenom lämpliga övningar för dig, beroende på vilken trimester du är i. Vi rekommenderar att vi ses flera tillfällen för bäst effekt och återkoppling.

Träningen kan ske i träningssalen på Naprapathälsans klinik eller på närliggande gym i Karolinen, Livskraft. Du behöver inte va medlem på gymmet. Tid kan bokas direkt via vårt bokningssystem.

PT Small group – Träning för gravida

Är du gravid och vill ha hjälp med hur du ska träna? Bli med på vår gravidträning! Vi har fokus på att stärka upp mammakroppen med lättare styrkeövningar.

PT-grupp / Small group training innebär att vi är mellan 3-6 deltagare, vilket kombinerar fördelarna med att få individanpassade övningar samtidigt som du får fördelarna med att tillhöra en grupp.

Dag: Måndagar kl 18.15-19.15. Första tillfället 11 november. Sex tillfällen.

Pris: 1450 kr. Sex grupptillfällen. 3- 6 deltagare. Betalas kontant eller med swish innan eller vid första grupptillfället.

Lokal: Naprapathälsan, Karolinen

Frågor och anmälan till maria@naprapathalsan.com

MENY
BOKA TID
START
NAPRAPATBEHANDLING
PERSONLIG TRÄNING
OM KLINIKEN
KONTAKTA OSS