Träning för gravida

Hem / Träning för gravida

Är du gravid och vill ha hjälp med hur du ska träna? Bli med på vår gravidträning!

Att träna under sin graviditet har många fördelar. Många kvinnor känner sig piggare och har mindre ont. Vill du veta hur du kan och bör anpassa din träning under graviditeten? Är du inte träningsaktiv sen tidigare men vill komma igång nu? Boka tid hos oss så får du hjälp av en personlig tränare som är extra utbildad inom ämnet träning för gravida! Vi erbjuder både personlig träning och pt-grupper för gravida.

Personlig träning för gravida

Vid en personlig träningstimme pratar vi om din bakgrund och går sen tillsammans igenom lämpliga övningar för dig, beroende på vilken trimester du är i. Vi rekommenderar att vi ses kontinuerlig för bäst effekt och återkoppling.

Träningen kan ske på Naprapathälsans klinik eller på närliggande gym i Karolinen, Livskraft. Vi kan även träffas, enligt överenskommelse på Optimal Tränings anläggningar på Bryggudden eller Nolgård. Du behöver inte va medlem på något av gymmen. Tid kan bokas direkt via vårt bokningssystem.

PT Small group – Träning för gravida

Är du gravid och vill ha hjälp med hur du ska träna? Bli med på vår gravidträning! Vi har fokus på att stärka upp mammakroppen med lättare styrkeövningar.

PT-grupp / Small group training innebär att vi är mellan 3-6 deltagare, vilket kombinerar fördelarna med att få individanpassade övningar samtidigt som du får fördelarna med att tillhöra en grupp.

Kursstart: Inga bestämda kursdatum. Gör gärna intresseanmälan!

Pris: 1450 kr, sex grupptillfällen. 3- 6 deltagare. Betalas kontant eller med swish innan eller vid första grupptillfället.

Lokal: Naprapathälsan, Karolinen

Anmälan är bindande och görs till maria@naprapathalsan.com.

Workshop om Träning under graviditet!

Funderar du på hur du ska anpassa din träning under graviditeten? Vill du kanske börja med enklare övningar för att stärka tex ryggen?

Under workshopen går vi igenom vad du behöver tänka på i de olika trimesterna. Vi tränar även igenom ett träningsprogram tillsammans.

Kursdatum:

Inga bestämda datum. Gör gärna intresseanmälan!

Pris: 400 kr. Betalas kontant alt via swish.

Anmälan till maria@naprapathalsan.com

MENY
KONTAKTA OSS
OM KLINIKEN
PERSONLIG TRÄNING
NAPRAPATBEHANDLING
START
BOKA TID