Personlig träning för mammor

Hem / Personlig träning för mammor

Individuell träning för mammor

För dig  som vill ha hjälp med bra och säker träning under eller efter graviditet erbjuder vi både träningsinstruktioner individuellt och i mindre grupper. Du väljer själv vilket som passar dig bäst! Du kan läsa mer om våra grupper här.

Hos oss kan du boka Träningsinstruktion Mammaträning 40 min (alt Personlig träning 40 min) eller Personlig träning 55 min. Båda träningsinstruktionerna sker i Karolinen i vår egen träningssal. Valet av tjänst styrs av vilka behov och mål du har. Vid Träningsinstruktion Mammaträning 40 min har vi fokus på att gå igenom att hemprogram för bålövningar för dig. Vid en Personlig träning 55 min har vi möjlighet att gå igenom helkroppsträning, tex både bålövningar och övrig styrketräning. Vi anpassar då träningen helt utifrån dina behov och förutsättningar. Din bebis är välkommen att följa med på båda bokningarna.

Du är självklart välkommen till oss för träningsinstruktioner och råd oavsett om du är nybliven mamma eller om det gått flera år. Vi hjälper även många gravida med träningsråd.

Första träffen

Vid första mötet får du berätta om din bakgrund och eventuella komplikationer under graviditeten eller förlossningen. Viktigt för mig att veta är tex eventuella smärtor i kroppen såsom ländryggssmärta eller bäckenrelaterad smärta (foglossning), kejsarsnitt? urinläckage?, framfallsproblematik?, förlossningsskada?. Vi mäter även eventuell magmuskeldelning (diastas).

Vi utvärderar sedan vilka övningar som är lämpliga för just dig och vad du ska tänka på i val av övningar och annan träning.

Träningsinstruktion Mammaträning 40 min

Vid en Träningsinstruktion Mammaträning 40 min får du med dig ett träningsprogram med anpassade övningar för bålträning hem. Vi rekommenderar att hemövningarna följs upp efter ett visst antal veckor så att du kan få en lämplig, stegvis progression (ökad svårighetsgrad).

Personlig träning 55 min

Vid Personlig träningstimme tränar du på plats hos oss för att snabbare nå dina mål. Träningen anpassas självklart efter dina mål och dina förutsättningar. Maria hjälper dig med rätt teknik och val av övningar. För bästa effekt rekommenderas att vi har en kontinuerlig uppföljning och progression.

Kontakta oss redan idag om du har några frågor eller vill boka tid! Du når Maria på maria@naprapathalsan.com Du kan även boka tid direkt via vår onlinebokning.