PT Small group Mammaträning Steg 1

Hem / PT Small group Mammaträning Steg 1

Är du nybliven mamma? Vill du bli starkare? Vi hjälper dig komma igång med träning efter graviditet!

Vår tränare Maria har en gedigen utbildning och flerårig erfarenhet inom ämnet träning under och efter graviditet. Vi erbjuder både träningsinstruktioner individuellt och i smågrupper för dig som är nybliven mamma. Du väljer själv vilket som passar dig bäst!

Vid en individuell träff kan du boka Träningsinstruktion Mammaträning 45 min (fokus magträning) alt en Personlig träning 60 min (fokus helkroppsträning), beroende på vad du önskar hjälp med. Du får börja med att berätta om din bakgrund. Din tränare gör sedan en undersökning och bedömning som ligger till grund för de övningar du får med dig hem att göra.

PT Small group Mammaträning – Steg 1

Vill du träna ihop med andra mammor? Vi startar nu för sjätte året i rad PT-grupp Träning efter graviditet. Vårt fokus i träningsgrupperna är bäckenbotten och mage men vi strävar även efter att göra hela kroppen starkare så att den orkar vardagen som nybliven mamma. Vi gör självklart bara övningar lämpliga efter graviditet. Kursen är lämplig för dig som är nybliven mamma eller där det gått längre tid men du har låg kontroll i bäckenbotten/mage.

Vi ses en gång i veckan vid åtta tillfällen. Varje tillfälle är ca 55 min. Mellan grupptillfällena får du träningsprogram mailat till dig med övningar att göra hemma. Varje vecka har vi en tydlig progression, dvs ökad svårighetsgrad.

Att delta i en PT-grupp innebär att det är en mindre grupp  vilket kombinerar fördelarna med att få individanpassade övningar samtidigt som du får fördelarna med att tillhöra en grupp. Att träna med en grupp och att ha täta uppföljningar gör att träningen blir roligare och att det blir lättare att hålla träningsrutinen hemma.

Din bebis är självklart välkommen att vara med och vi anpassar träffen efter deras behov så gott det går. Du kan självklart mata och byta blöja närhelst det behövs under passet.

Det här får du på våra kurser:

  • Små grupper, max 3 deltagare. Se nedan för anpassning under corona-pandemin.
  • Vid första tillfället mätning av eventuell magmuskeldelning.
  • Lugn miljö att träna i.
  • Åtta grupptillfällen.
  • Träningsprogram att göra hemma varje vecka.
  • Ett avslutande träningsprogram för hemmaträning att göra efter kursens slut.
  • Tillgång till sluten facebook-grupp där vi peppar varandra och där det kommer annan bra information och tips, tex tips på mellanmål, övningar etc.
  • Du har möjlighet att till rabatterat pris få en individuell träff innan kursen. Läs mer här. Kostnad 450 kr (normalt pris 620 kr). Bokas som vanligt via webb-bokningen, ange att du även ska gå pt-grupp.

Kursstarter maj 2022:

-Torsdag kl 9.45-10.45. Preliminär start 12/5.

Kursstarter augusti/september 2022:

-Tisdag kl 9.45-10.40. Prel start mitten/slutet av augusti.

-Tisdag kl 10.50-11.45. Prel start mitten/slutet av augusti.

-Torsdag kl 9.45-10.40. Prel start mitten/slutet av augusti.

Torsdag kl 10.50-11.45. Prel start mitten/slutet av augusti.

Är du intresserad av denna grupp men ingen kursstart när det passar dig? Hör av dig! Är ni ett kompisgäng kan jag komma ut till er eller så ordnar vi en egen grupp och tid i våra lokaler för er. 

Pris: 2150 kr inkl moms för åtta grupptillfällen.

Kursen betalas kontant, med kort eller swish. Du får självklart skriftligt kvitto för att tex använda till friskvårdspeng. Jag är även ansluten till Epassi och Wellnet.

Plats: Karolinen, Naprapathälsans lokaler.

Anmälan är bindande och görs till maria@naprapathalsan.com. En vecka innan startdatum avgörs om kursen körs eller ej, beroende på antal anmälda.

Vi har, för allas säkerhet, gjort följande anpassningar under pågående corona-pandemin;

-Max tre deltagare så att det finns möjlighet att hålla avstånd.

-Deltagare håller avstånd till varandra och tränaren använder visir vid närkontakt.

-Både deltagare och personal förväntas vara symtomfri om man vistas i lokalen. Vid förkylning/sjukdom stannar man hemma.

-Du har möjlighet att delta online om du blir förkyld eller behöver vabba.

-I våra lokaler tvättas alltid träningsutrustningen (mattor, gummiband, hantlar mm) mellan varje kund/grupp. I våra lokaler finns även tvättmöjligheter så alla deltagare uppmanas alltid att tvätta händerna innan varje pass.

-Vi har möjliggjort en extra väntyta utanför våra lokaler för att minska trängsel i väntrummet.

MENY
BOKA TID
START
NAPRAPATBEHANDLING
PERSONLIG TRÄNING
OM KLINIKEN
KONTAKTA OSS