PT-grupp Mammaträning Steg 1

Hem / PT-grupp Mammaträning Steg 1

Är du nybliven mamma? Vill du bli starkare? Vi hjälper dig komma igång med träning efter graviditet!

Vår tränare Maria har en gedigen utbildning och flerårig erfarenhet inom ämnet träning under och efter graviditet. Vi erbjuder både träningsinstruktioner individuellt och i smågrupper för dig som är nybliven mamma. Du väljer själv vilket som passar dig bäst!

Vid en individuell träff kan du boka Träningsinstruktion Mammaträning 40 min (fokus magträning) alt en Personlig träning 55 min (fokus helkroppsträning), beroende på vad du önskar hjälp med. Du får börja med att berätta om din bakgrund. Din tränare gör sedan en undersökning och bedömning som ligger till grund för de övningar du får med dig hem att göra.

PT -grupp Mammaträning – Steg 1

Vill du träna ihop med andra mammor? Vi startar nu för sjunde året i rad PT-grupper för träning efter graviditet. Vårt fokus i träningsgrupperna är bäckenbotten och mage men vi strävar även efter att göra hela kroppen starkare så att den orkar vardagen som nybliven mamma. Vi gör självklart bara övningar lämpliga efter graviditet. Kursen är lämplig för dig som är nybliven mamma eller där det gått längre tid men du har låg kontroll i bäckenbotten/mage.

Vi ses en gång i veckan vid åtta tillfällen. Varje tillfälle är ca 55 min. Mellan grupptillfällena får du träningsprogram mailat till dig med övningar att göra hemma. Varje vecka har vi en tydlig progression, dvs ökad svårighetsgrad.

Att delta i en PT-grupp innebär att det är en mindre grupp vilket kombinerar fördelarna med att få individanpassade övningar samtidigt som du får fördelarna med att tillhöra en grupp. Att träna med en grupp och att ha täta uppföljningar gör att träningen blir roligare och att det blir lättare att hålla träningsrutinen hemma.

Din bebis är självklart välkommen att vara med och vi anpassar träffen efter deras behov så gott det går. Du kan självklart mata och byta blöja närhelst det behövs under passet.

Det här får du på våra kurser:

  • Små grupper, 3- 4 deltagare.
  • Vid första tillfället mätning av eventuell magmuskeldelning.
  • Lugn miljö att träna i.
  • Åtta grupptillfällen.
  • Träningsprogram att göra hemma varje vecka.
  • Ett avslutande träningsprogram för hemmaträning att göra efter kursens slut.
  • Tillgång till sluten facebook-grupp där vi peppar varandra och där det kommer annan bra information och tips, tex tips på mellanmål, övningar etc.
  • Du har möjlighet att till rabatterat pris få en individuell träff innan kursen. Läs mer här. Kostnad 450 kr (normalt pris 620 kr). Bokas som vanligt via webb-bokningen, ange att du även ska gå pt-grupp.

Startdatum höstterminen 2022:

-Tisdag kl 9.45-10.40. Start 29/11. 2 platser kvar!

Startdatum vårterminen 2023:

-Tisdag kl 9.45-10.40. Prel start 7/2.

-Tisdag kl 10.50-11.45. Exakt startdatum bestäms efter överenskommelse.

-Onsdag kl 9.45-10.40. Exakt startdatum bestäms efter överenskommelse.

-Onsdag kl 10.50-11.45. Exakt startdatum bestäms efter överenskommelse.

Prel start i början/mitten av januari. Önska gärna startdatum vid intresseanmälan.

Pris: 2150 kr inkl moms för åtta grupptillfällen.

Betalas med swish vid första tillfället. Du får självklart skriftligt kvitto för att tex använda till friskvårdspeng. Kursen kan även betalas via Epassi och Wellnet. Observera att du vid betalning med Epassi eller Wellnet inte ska lägga ut pengar själv utan betalning görs via respektive app/hemsida.

Plats: Karolinen, Naprapathälsans lokaler.

Anmälan är bindande och görs till maria@naprapathalsan.com. En vecka innan startdatum avgörs om kursen körs eller ej, beroende på antal anmälda.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg vid ditt besök hos oss. Så vid träning individuellt, eller i grupp, håller vi så långt det är möjligt, lämpligt avstånd för att undvika smittspridning. All utrustning (mattor och träningsredskap) tvättas mellan varje grupp/kund. För dig som önskar använder din tränare visir. Både tränare och kunder/gruppdeltagare förväntas vara hemma vid förkylningssymtom. Vid förkylning/vab kan du i PT-grupp Mammaträning delta via Teams. 

MENY
BOKA TID
START
NAPRAPATBEHANDLING
PERSONLIG TRÄNING
OM KLINIKEN
KONTAKTA OSS