PT-grupp Mammaträning Steg 2

Hem / PT-grupp Mammaträning Steg 2

FORTSÄTTNINGSTRÄNING EFTER GRAVIDITET

Vår tränare Maria har en gedigen utbildning och flerårig erfarenhet inom ämnet träning under och efter graviditet. Vi erbjuder både träningsinstruktioner individuellt och i smågrupper för dig som är nybliven mamma. Du väljer själv vilket som passar dig bäst!

Vid en individuell träff kan du boka Träningsinstruktion Mammaträning 40 min (fokus magträning) alt en Personlig träning 55 min (fokus helkroppsträning), beroende på vad du önskar hjälp med. Du får börja med att berätta om din bakgrund. Din tränare gör sedan en undersökning och bedömning som ligger till grund för de övningar du rekommenderas att göra.

PT-grupp Mammaträning Steg 2

Kursen är lämplig för dig som kommit längre i din träning, tex tidigare deltagit i PT-grupp Mammaträning Steg 1 eller varit på individuell träningsinstruktion och nu vill ha hjälp att komma vidare. Du bör ha en grundkontroll i mage och bäckenbotten. Fokus ligger på styrkeövningar för hela kroppen. Vi gör självklart bara övningar lämpliga efter graviditet.

Att delta i en PT-grupp innebär normalt sett att det är en mindre grupp (max sex deltagare) vilket kombinerar fördelarna med att få individanpassade övningar samtidigt som du får fördelarna med att tillhöra en grupp. Att träna med en grupp och att ha täta uppföljningar gör att träningen blir roligare och att det blir lättare att hålla träningsrutinen hemma.

Din bebis är självklart välkommen att vara med och vi anpassar träffen efter deras behov så gott det går. Du kan självklart mata och byta blöja närhelst det behövs under passet.

Startdatum vårterminen 2023: 

-Onsdagar kl 9.45-10.45 alt onsdagar kl 10.50-11.45. Prel start i slutet av januari.

Är du intresserad av denna grupp men ingen kursstart när det passar dig? Hör av dig! Är ni ett kompisgäng kan jag komma ut till er eller så ordnar vi en egen grupp och tid i våra lokaler för er. 

Pris: 2150 kr inkl moms för åtta grupptillfällen. Max fyra deltagare.

Kursen betalas med kort eller swish. Du får självklart skriftligt kvitto för att tex använda till friskvårdspeng. Kursen kan även betalas via Epassi och Wellnet. Observera att du vid betalning med Epassi eller Wellnet inte ska lägga ut pengar själv utan betalning görs via respektive app/hemsida.

Plats: Naprapathälsans lokaler, Karolinen

Anmälan är bindande och görs till maria@naprapathalsan.com. En vecka innan startdatum avgörs om kursen körs eller ej, beroende på antal anmälda.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg vid ditt besök hos oss. Så vid träning individuellt, eller i grupp, håller vi så långt det är möjligt, lämpligt avstånd för att undvika smittspridning. All utrustning (mattor och träningsredskap) tvättas mellan varje grupp/kund. För dig som önskar använder din tränare visir. Både tränare och kunder/gruppdeltagare förväntas vara hemma vid förkylningssymtom. Vid förkylning/vab kan du i PT-grupp Mammaträning delta via Teams. 

MENY
BOKA TID
START
NAPRAPATBEHANDLING
PERSONLIG TRÄNING
OM KLINIKEN
KONTAKTA OSS