PT Small group Träning efter graviditet Steg 1

Hem / PT Small group Träning efter graviditet Steg 1

Är du nybliven mamma? Vill du bli starkare? Vi hjälper dig komma igång med rätt och säker träning efter graviditet!

Vår tränare Maria har en gedigen utbildning och flerårig erfarenhet inom ämnet träning under och efter graviditet. Vi erbjuder både träningsinstruktioner individuellt (MammaMage-träning och PT-träning) och i smågrupper för dig som är nybliven mamma. Du väljer själv vilket som passar dig bäst!

Oavsett vad du väljer rekommenderar vi dig att börja med träning bäckenbotten och mage/rygg, antingen via individuell träningstid hos oss eller i våra PT- grupper Träning efter graviditet Steg 1. När du kommit längre i din träning kan du delta i workshops och fortsättningskurs, PT-grupp Träning efter graviditet Steg 2 där vi har mer fokus på styrketräning.

PT Small Group Träning efter graviditet – Steg 1

Vill du träna ihop med andra mammor? Vi startar nu för tredje året i rad PT Small Group Träning efter graviditet. Vårt fokus i träningsgrupperna är bäckenbotten och mage men vi strävar även efter att göra hela kroppen starkare så att den orkar vardagen som nybliven mamma. Vi gör självklart bara övningar lämpliga efter graviditet. Kursen är lämplig för dig som är nybliven mamma eller där det gått längre tid men du har låg kontroll i bäckenbotten/mage.

Vi ses en gång i veckan vid åtta tillfällen. Varje tillfälle är 60 min. Mellan grupptillfällena får du träningsprogram mailade till dig med övningar att göra hemma. Varje vecka har vi en tydlig progression, dvs ökad svårighetsgrad.

Att delta i en PT Small Group innebär att det är max sex deltagare, vilket kombinerar fördelarna med att få individanpassade övningar samtidigt som du får fördelarna med att tillhöra en grupp. Att träna med en grupp och att ha täta uppföljningar gör att träningen blir roligare och att det blir lättare att hålla träningsrutinen hemma.

Din bebis är självklart välkommen att vara med och vi anpassar träffen efter deras behov så gott det går. Du kan självklart mata, byta blöja närhelst det behövs under passet.

Det här får du på våra kurser:

  • Små grupper, max 6 deltagare.
  • Vid första tillfället mätning av eventuell magmuskeldelning.
  • Lugn miljö att träna i.
  • Åtta grupptillfällen.
  • Träningsprogram att göra hemma varje vecka.
  • Ett avslutande träningsprogram för hemmaträning att göra efter kursens slut.
  • Tillgång till sluten facebook-grupp där vi peppar varandra och där det kommer annan bra information och tips, tex tips på mellanmål, övningar etc.
  • Du har möjlighet att till rabatterat pris få en individuell träff innan kursen. Läs mer här. Kostnad 350 kr (normalt pris 580 kr). Bokas som vanligt via webb-bokningen, ange att du även ska gå pt-grupp.

Kursstart hösten 2019:

Augusti: Torsdagen den 29/8 kl 10.45-11.45. Vi träffas åtta tillfällen. Vid efterfrågan startar även en grupp måndagar kl 13-14.

Oktober:  Torsdagen den 24/10 kl 10.30-11.30. Åtta tillfällen.

Passar inte tiderna ovan? Är ni en grupp kompisar som vill träna ihop? Hör av dig så skapar vi en grupp på en dag som passar er. Jag kan komma ut till er eller så tränar vi i vår lokal i Karolinen.

Pris: 1950 kr inkl moms för åtta grupptillfällen. Kursen betalas kontant, med kort eller swish. Vi är anslutna till Actiway. Du får självklart skriftligt kvitto för att tex använda till friskvårdspeng.

Plats: Karolinen, Naprapathälsans lokaler.

Anmälan är bindande och görs till maria@naprapathalsan.com. För att säkra din plats anmäl dig i god tid före kursens start.

 

MENY
BOKA TID
START
NAPRAPATBEHANDLING
PERSONLIG TRÄNING
OM KLINIKEN
KONTAKTA OSS