PT-grupp Träning efter graviditet Steg 1

Hem / PT-grupp Träning efter graviditet Steg 1

Är du nybliven mamma? Vill du bli starkare? Vi hjälper dig komma igång med träning efter graviditet!

Vår tränare Maria har en gedigen utbildning och flerårig erfarenhet inom ämnet träning under och efter graviditet. Vi erbjuder både träningsinstruktioner individuellt (MammaMage-träning och PT-träning) och i smågrupper för dig som är nybliven mamma. Du väljer själv vilket som passar dig bäst!

Oavsett vad du väljer rekommenderar vi dig att börja med träning bäckenbotten och mage/rygg, antingen via individuell träningstid hos oss eller i våra PT- grupper Träning efter graviditet Steg 1. När du kommit längre i din träning kan du delta i fortsättningsgruppen, PT-grupp Träning efter graviditet Steg 2 där vi har mer fokus på styrketräning.

PT-grupp Träning efter graviditet – Steg 1

Vill du träna ihop med andra mammor? Vi startar nu för femte året i rad PT-grupp Träning efter graviditet. Vårt fokus i träningsgrupperna är bäckenbotten och mage men vi strävar även efter att göra hela kroppen starkare så att den orkar vardagen som nybliven mamma. Vi gör självklart bara övningar lämpliga efter graviditet. Kursen är lämplig för dig som är nybliven mamma eller där det gått längre tid men du har låg kontroll i bäckenbotten/mage.

Vi ses en gång i veckan vid åtta tillfällen. Varje tillfälle är ca 55 min. Mellan grupptillfällena får du träningsprogram mailat till dig med övningar att göra hemma. Varje vecka har vi en tydlig progression, dvs ökad svårighetsgrad.

Att delta i en PT-grupp innebär normalt sett att det är en mindre grupp (max sex deltagare) vilket kombinerar fördelarna med att få individanpassade övningar samtidigt som du får fördelarna med att tillhöra en grupp. Att träna med en grupp och att ha täta uppföljningar gör att träningen blir roligare och att det blir lättare att hålla träningsrutinen hemma.

Din bebis är självklart välkommen att vara med och vi anpassar träffen efter deras behov så gott det går. Du kan självklart mata och byta blöja närhelst det behövs under passet.

Det här får du på våra kurser:

  • Små grupper, max 4 deltagare. Se nedan för anpassning under corona-pandemin.
  • Vid första tillfället mätning av eventuell magmuskeldelning.
  • Lugn miljö att träna i.
  • Åtta grupptillfällen.
  • Träningsprogram att göra hemma varje vecka.
  • Ett avslutande träningsprogram för hemmaträning att göra efter kursens slut.
  • Tillgång till sluten facebook-grupp där vi peppar varandra och där det kommer annan bra information och tips, tex tips på mellanmål, övningar etc.
  • Du har möjlighet att till rabatterat pris få en individuell träff innan kursen. Läs mer här. Kostnad 350 kr (normalt pris 580 kr). Bokas som vanligt via webb-bokningen, ange att du även ska gå pt-grupp.

Kommande kursstarter hösten 2021: 

Små grupper, tre personer, kan starta vid efterfrågan under augusti/september.  Förslag på tider/dagar nedan. Startdatum enligt överenskommelse.

-Onsdagar kl  9.45-10.45.

-Onsdagar kl 11-12.

-Torsdagar kl 11-12.

Vi har, för allas säkerhet, gjort följande anpassningar under pågående corona-pandemin;

-Max tre deltagare så att det finns möjlighet att hålla avstånd.

-Både deltagare och personal förväntas vara symtomfri om man vistas i lokalen. Vid förkylning/sjukdom stannar man hemma.

-Du har möjlighet att delta online om du blir förkyld eller behöver vabba.

-Vid gruppstarten får du ett eget gummiband som du tar med vid varje tillfälle.

-I våra lokaler tvättas alltid träningsutrustningen (mattor, gummiband, hantlar mm) mellan varje kund/grupp. I våra lokaler finns även tvättmöjligheter så alla deltagare uppmanas alltid att tvätta händerna innan varje pass.

-Vi har möjliggjort en extra väntyta utanför våra lokaler för att minska trängsel i väntrummet.

Är du intresserad av denna grupp men ingen kursstart när det passar dig? Hör av dig! Är ni ett kompisgäng kan jag komma ut till er eller så ordnar vi en egen grupp och tid i våra lokaler för er. 

Pris: 1950 kr inkl moms för åtta grupptillfällen. Kursen betalas kontant, med kort eller swish. Du får självklart skriftligt kvitto för att tex använda till friskvårdspeng. Du kan även betala din träningsgrupp via Actiway eller Wellnet men kom ihåg att du då inte ska lägga ut pengar själv.

Plats: Karolinen, Naprapathälsans lokaler.

Anmälan är bindande och görs till maria@naprapathalsan.com. En vecka innan startdatum avgörs om kursen körs eller ej, beroende på antal anmälda.

 

MENY
BOKA TID
START
NAPRAPATBEHANDLING
PERSONLIG TRÄNING
OM KLINIKEN
KONTAKTA OSS