Hitta till Naprapathälsan!

Karolinen, Våxnäsgatan 10
653 40 Karlstad (mer information »)

Vi hjälper dig

Personal

Leg. Naprapat Anders Dybdahl

Anders har en fyraårig utbildning från Naprapathögskolan i Stockholm, samt ett års legitimationspraktik, bland annat på Stockholm Spine Center och St. Görans sjukhus. Han har tidigare jobbat som naprapat i Uppsala. Anders besitter en bred kunskap om smärta, kroppens funktion och olika behandlingsstrategier. Detta är basen för att effektivt åtgärda dina besvär och för att ge dig de råd och verktyg du behöver för att undvika återfall.

Anders är sedan februari 2015 en av författarna på bloggen "Klinisk Naprapati - Från vetenskap och teori till den kliniska vardagen".

Leg. Naprapat Maria Berg

Maria har en fyraårig utbildning från Naprapathögskolan i Stockholm, samt ett års legitimationspraktik, bland annat på Stockholm Spine Center och St. Görans sjukhus. Hon har tidigare jobbat som naprapat i Uppsala. Eftersom alla personer är unika, strävar Maria efter att anpassa behandlingen till varje individ för att kunna åtgärda besvären snabbt och effektivt. Maria är vidareutbildad och har examen inom ortopedisk medicin, OMI.

Maria är certifierad tränare i Mammamage-träning, anpassad träning för nyblivna mammor.

Maria håller även kurser i Medicinsk yoga med inriktning mot huvudvärk och migrän - sk Migränyoga. Har tidigare instruerat i pilates, core och bodybalance på träningscentret Livskraft.