PT Small group Mammaträning Steg 2

Hem / PT Small group Mammaträning Steg 2

FORTSÄTTNINGSTRÄNING EFTER GRAVIDITET

Vår tränare Maria har en gedigen utbildning och flerårig erfarenhet inom ämnet träning under och efter graviditet. Vi erbjuder både träningsinstruktioner individuellt och i smågrupper för dig som är nybliven mamma. Du väljer själv vilket som passar dig bäst!

Vid en individuell träff kan du boka Träningsinstruktion Mammaträning 45 min (fokus magträning) alt en Personlig träning 60 min (fokus helkroppsträning), beroende på vad du önskar hjälp med. Du får börja med att berätta om din bakgrund. Din tränare gör sedan en undersökning och bedömning som ligger till grund för de övningar du rekommenderas att göra.

PT Small group Mammaträning Steg 2

Kursen är lämplig för dig som kommit längre i din träning, tex tidigare deltagit i PT Small group Mammaträning Steg 1 eller varit på individuell träningsinstruktion och nu vill ha hjälp att komma vidare. Du bör ha en grundkontroll i mage och bäckenbotten. Fokus ligger på styrkeövningar för hela kroppen. Vi gör självklart bara övningar lämpliga efter graviditet.

Att delta i en PT-grupp innebär normalt sett att det är en mindre grupp (max sex deltagare) vilket kombinerar fördelarna med att få individanpassade övningar samtidigt som du får fördelarna med att tillhöra en grupp. Att träna med en grupp och att ha täta uppföljningar gör att träningen blir roligare och att det blir lättare att hålla träningsrutinen hemma.

Din bebis är självklart välkommen att vara med och vi anpassar träffen efter deras behov så gott det går. Du kan självklart mata och byta blöja närhelst det behövs under passet.

Kursstarter augusti/september 2021: 

-Tisdagar kl 9.45-10.45. Start 24/8.

-Tisdagar kl 11-12. Start 24/8.

Är du intresserad av denna grupp men ingen kursstart när det passar dig? Hör av dig! Är ni ett kompisgäng kan jag komma ut till er eller så ordnar vi en egen grupp och tid i våra lokaler för er. 

Pris: 1950 kr inkl moms för åtta grupptillfällen. Kursen betalas kontant, med kort eller swish. Du får självklart skriftligt kvitto för att tex använda till friskvårdspeng. Du kan även betala din träningsgrupp via Actiway eller Wellnet men kom ihåg att du då inte ska lägga ut pengar själv.

Plats: Naprapathälsans lokaler, Karolinen

Anmälan är bindande och görs till maria@naprapathalsan.com. En vecka innan startdatum avgörs om kursen körs eller ej, beroende på antal anmälda.

Vi har, för allas säkerhet, gjort följande anpassningar under pågående corona-pandemin;

-Max tre deltagare så att det finns möjlighet att hålla avstånd.

-Både deltagare och personal förväntas vara symtomfri om man vistas i lokalen. Vid förkylning/sjukdom stannar man hemma.

-Du har möjlighet att delta online om du blir förkyld eller behöver vabba.

-I våra lokaler tvättas alltid träningsutrustningen (mattor, gummiband, hantlar mm) mellan varje kund/grupp. I våra lokaler finns även tvättmöjligheter så alla deltagare uppmanas alltid att tvätta händerna innan varje pass.

-Vi har möjliggjort en extra väntyta utanför våra lokaler för att minska trängsel i väntrummet.

MENY
BOKA TID
START
NAPRAPATBEHANDLING
PERSONLIG TRÄNING
OM KLINIKEN
KONTAKTA OSS