Personlig träning för gravida

Hem / Personlig träning för gravida

Träning för gravida!

Är du gravid och vill ha hjälp med säker och trygg träning? Är du osäker på hur du ska börja? Vill du få hjälp att välja bra övningar? Hos får du hjälp av erfaren och utbildad tränare som hjälper dig med bra och säker träning under och efter graviditet.

Personlig träning för gravida

Att träna under sin graviditet har många fördelar. Många kvinnor känner sig piggare och har mindre ont om dom kan träna regelbundet. Vill du veta hur du kan och bör anpassa din träning under graviditeten? Är du inte träningsaktiv sen tidigare men vill komma igång nu? Boka tid hos oss så får du hjälp av en personlig tränare som är extra utbildad inom ämnet träning för gravida!

Vid en personlig träningstimme pratar vi om din bakgrund och går sen tillsammans igenom lämpliga övningar för dig, beroende på vilken trimester du är i. Vi rekommenderar att vi ses flera tillfällen för bäst effekt och återkoppling.

Träna hos oss på Naprapathälsan

Bokar du tid hos oss för personlig träning får du träffa Maria som är leg naprapat och personlig tränare samt vidareutbildad inom mammaträning. Träningen sker i Naprapathälsans egen träningsstudio där du är helt själv med din tränare. Tid kan bokas direkt via vårt bokningssystem.

För att hålla dig uppdaterad om vår verksamhet och få tips och råd kika gärna in på Marias facebook-sida eller instagramsida inriktat på vår träningsverksamhet.