Träning för mammor

Hem / Träning för mammor

Träning för mammor!

Är du gravid eller har fött barn? Vill du bli starkare? Är du osäker på hur du ska börja? Vill du få hjälp att välja bra övningar? Hos får du hjälp av erfaren och utbildad tränare som hjälper dig med bra och säker träning under och efter graviditet.

Personlig träning för mammor

Som nybliven mamma är det ibland svårt att veta vilken typ av träning som är lämplig. Vanligt är att börja alldeles för hårt eller av rädsla för att göra fel så gör man inte något alls. Att börja träna efter graviditet är inget farligt men det krävs ofta en viss anpassning av övningar och val av aktivitet innan du kan träna som tidigare. Oavsett om ditt mål är att fungera bättre, bli smärtfri i vardagen eller gå vidare med annan träning så behöver du som nybliven mamma bli starkare i bäckenbotten och mage/rygg innan du går vidare med tuffare träning. Detta gäller även mammor som flera år efter förlossning fortfarande har besvär, det är aldrig för sent att börja!

Träna hos oss på Naprapathälsan

När du bokar tid hos oss hjälp hjälper vi dig att avgöra vilken nivå du är på och ger förslag på lämplig träningsform. Du får även anpassade övningar att göra hemma eller hos oss för att stärka rätt muskulatur.  Vi hjälper dig komma igång med träningen!

Vi jobbar både med personliga träningstimmar, läs här, för dig som är nybliven mamma samt mindre träningsgrupper, sk PT-grupper för mammor, läs mer här.

Bokar du tid hos oss får du träffa Maria som är leg naprapat och personlig tränare samt vidareutbildad inom mammaträning. Träningen sker i Naprapathälsans egen träningsstudio i Karolinen. Tid kan bokas direkt via vårt bokningssystem.

För att hålla dig uppdaterad om vår verksamhet och få tips och råd kika gärna in på Marias facebook-sida eller instagram-sida inriktat på vår träningsverksamhet.