Personlig träning för mammor

Hem / Personlig träning för mammor

Personlig träning för mammor

För dig som vill ha hjälp med bra och säker träning under eller efter graviditet erbjuder vi både träningsinstruktioner individuellt och i mindre grupper. Du väljer själv vilket som passar dig bäst! Du kan läsa mer om våra grupper här.

Hos oss kan du boka Personlig träning 40 min eller Personlig träning 55 min. Valet av tjänst styrs av vilka behov och mål du har. Vid PT 40 min har vi fokus på att gå igenom ett hemprogram med bålövningar för dig. Vid en PT 55 min har vi möjlighet att gå igenom träningspass för hela kroppen. Vi anpassar alltid träningen helt utifrån dina behov och förutsättningar. Din bebis är självklart välkommen att följa med på båda bokningarna.

Du är välkommen till oss för träningsinstruktioner och råd oavsett om du är nybliven mamma eller om det gått flera år. Vi hjälper även många gravida med träningsråd.

Första träffen

Vid första mötet får du berätta om din bakgrund och eventuella komplikationer under graviditeten eller förlossningen. Viktigt för mig att veta är tex eventuella smärtor i kroppen såsom ländryggssmärta eller bäckenrelaterad smärta (foglossning), kejsarsnitt? urinläckage?, framfallsproblematik?, förlossningsskada?. Vi mäter även eventuell magmuskeldelning (diastas).

Vi utvärderar sedan vilka övningar som är lämpliga för just dig och vad du ska tänka på i val av övningar och annan träning.

Personlig träning 40 min

Vid en Personlig träning 40 min går vi igenom lämpliga bålövningar. Du får sen med dig ett träningsprogram att göra hemma. Vi rekommenderar att hemövningarna följs upp efter ett visst antal veckor så att du kan få en lämplig, stegvis progression (ökad svårighetsgrad).

Personlig träning 55 min

Vid Personlig träning 55 min går vi igenom ett träningspass för hela kroppen. Du får sen med dig ett träningsprogram att göra hemma. Träningen anpassas självklart efter dina mål och dina förutsättningar. Maria hjälper dig med rätt teknik och val av övningar.  För bästa effekt rekommenderas att vi har en kontinuerlig uppföljning och progression.

Träna hos oss på Naprapathälsan

Bokar du tid hos oss får du träffa Maria som är leg naprapat och personlig tränare samt vidareutbildad inom mammaträning. Träningen sker i Naprapathälsans egen träningsstudio där du är helt själv med din tränare. Tid kan bokas direkt via vårt bokningssystem.

För att hålla dig uppdaterad om vår verksamhet och få tips och råd kika gärna in på Marias facebook-sida eller instagramsida inriktat på vår träningsverksamhet.