PT-grupp Styrka

Hem / PT-grupp Styrka

PT-grupp Styrka

Styrketräning för kvinnor! Gruppen för dig som vill bli starkare, förbättra din teknik och få en bra träningsrutin!

Att delta i en PT-grupp innebär att du tränar i en mindre grupp, mellan 3-4 deltagare. Det kombinerar fördelarna med att få individanpassade övningar samtidigt som du får fördelarna med att tillhöra en grupp. Fokus i denna grupp är styrketräning helkropp. Du behöver inte ha några förkunskaper. Målet är att du ska känna dig tryggare i din styrketräning och etablera en bra rutin. Övningarna anpassas till deltagarna i gruppen.

Vi ses en gång i veckan, sex tillfällen. Nya grupper startar löpande under terminerna. Deltagare i pågående grupp har förtur till nästa omgång.

Startdatum augusti 2024: 

-Måndagar kl 16-17. Startdatum 19/8. 

-Torsdagar kl 15.30-16.30. Startdatum 22/8. 

-Torsdagar kl 17-18. Startdatum 22/8. 

 

-Preliminärt måndagar kl 17-18

-Preliminärt torsdagar kl 18-19

 

Pris: 1500 kr inkl moms för sex tillfällen.

Betalas via swish. Du får självklart kvitto för att tex använda till friskvårdspeng. Träningsgruppen kan även betalas via Epassi och Wellnet. 

Plats: Karolinen, Naprapathälsans lokaler.

Tränare: Maria Berg, leg naprapat och lic personlig tränare.

Anmälan: Anmälan är bindande och görs till maria@naprapathalsan.com. En vecka innan startdatum avgörs om kursen körs eller ej, beroende på antal anmälda. Tre deltagare krävs för att gruppen ska starta. 

För att hålla dig uppdaterad om vår träningsverksamhet, följ oss gärna på sociala medier; naprapatmariaberg på facebook och instagram