Personlig träning

Hem / Personlig träning

Låt oss hjälpa dig med din träning!

Har du ett specifikt mål du vill nå med din träning? Vill du ha hjälp med att komma igång med din träning? Har du svårt med motivationen? En personlig tränare kan hjälpa dig nå ditt mål eller bara att komma igång och att lättare kunna hålla kvar träningsrutinen.

Personlig träning med Maria

Vid en pt-timme hos oss får du träffa Maria Berg som är leg naprapat och lic personlig tränare. Tillsammans sätter ni ett realistiskt mål och en plan utefter det. För bästa resultat ses du och din personliga tränare kontinuerligt för träning och utvärdering.

Marias bakgrund som leg naprapat gör att hon har lång erfarenhet av att individanpassa träning utifrån din bakgrund och livssituation. Hon brinner speciellt för att hjälpa dig hitta träningsglädje och få träningen att bli en del av vardagen. Besväras du av skador eller smärta i kroppen anpassas träningen självklart till det.

Träningen sker främst i våra egna lokaler i Karolinen där vi har en egen träningslokal. Där har du tillsammans med oss möjlighet att träna i lugn och personlig miljö.

Vid behov kan vi även förlägga träningen på närliggande gym i Karolinen, Livskraft.  Du behöver inte vara medlem på gymmet.

Du kan boka tid direkt via vårt bokningssystem.

Vi erbjuder även träningsgrupper för olika målgrupper tex för nyblivna mammor och yogagrupper, se mer under fliken träningsgrupper.

Från 1 januari 2018 är Personlig träning godkänd som friskvård enligt Skatteverket.

MENY
BOKA TID
START
NAPRAPATBEHANDLING
PERSONLIG TRÄNING
OM KLINIKEN
KONTAKTA OSS