Personlig träning

Hem / Personlig träning

Låt oss hjälpa dig med din träning!

Har du ett specifikt mål du vill nå med din träning? Vill du ha hjälp med att komma igång med din träning? Har du svårt med motivationen? En personlig tränare kan hjälpa dig nå ditt mål eller bara att komma igång och att lättare kunna hålla kvar träningsrutinen.

Personlig träning med Maria

Vid en pt-timme hos oss får du träffa Maria Berg som är leg naprapat och lic personlig tränare. Tillsammans sätter ni ett realistiskt mål och en plan utefter det. För bästa resultat ses du och din personliga tränare kontinuerligt för träning och utvärdering.

Marias bakgrund som leg naprapat gör att hon har lång erfarenhet av att individanpassa träning utifrån din bakgrund och livssituation. Hon brinner speciellt för att hjälpa dig hitta träningsglädje och få träningen att bli en del av vardagen. Besväras du av skador eller smärta i kroppen anpassas träningen självklart till det.

Träningen sker i våra egna lokaler i Karolinen där vi har en egen träningslokal. När du tränar hos oss tränar du enskilt med Maria, inga andra klienter eller tränare är i lokalen samtidigt. Detta gör att det blir en väldigt lugn och personlig miljö.

Du kan boka tid direkt via vårt bokningssystem eller maila Maria på maria@naprapathalsan.com.

Vi erbjuder även träningsgrupper för nyblivna mammor samt yogagrupper, se mer under fliken träningsgrupper.

Från 1 januari 2018 är Personlig träning godkänd som friskvård enligt Skatteverket, dvs du kan använda din friskvårdspeng. Maria är även ansluten till Actiway och Wellnet för träningstjänster. Observera att det inte gäller för naprapatbehandling.

Har du frågor kan du kontakta Maria på maria@naprapathalsan.com Du kan även se mer om vår träningsverksamhet via facebook: naprapatmariaberg och instagram, naprapatmariaberg

MENY
BOKA TID
START
NAPRAPATBEHANDLING
PERSONLIG TRÄNING
OM KLINIKEN
KONTAKTA OSS