Personlig träning

Hem / Personlig träning

Låt oss hjälpa dig med din träning!

Har du ett specifikt mål du vill nå med din träning? Vill du ha hjälp med att komma igång med din träning? Har du svårt med motivationen? En personlig tränare kan hjälpa dig nå ditt mål eller bara att komma igång och att lättare kunna hålla kvar träningsrutinen.

Personlig träning med Maria

Vid en PT-timme hos oss får du träffa Maria Berg som är leg naprapat och lic personlig tränare. Tillsammans sätter ni ett realistiskt mål och en plan utefter det. För bästa resultat ses du och din personliga tränare kontinuerligt för träning och utvärdering.

Marias bakgrund som leg naprapat gör att hon har lång erfarenhet av att individanpassa träningen utifrån din bakgrund och livssituation. Hon brinner speciellt för kvinnohälsa och har lång erfarenhet av att träna kvinnor i alla åldrar. Fokus är att hitta träningsglädje och få träningen att bli en del av vardagen. Besväras du av skador eller smärta i kroppen anpassas träningen självklart till det.

Träningen sker i våra egna lokaler i Karolinen där vi har en egen träningslokal. När du kommer för PT-träning hos oss tränar du enskilt med Maria, inga andra klienter eller tränare är i lokalen samtidigt. Detta gör att det blir en väldigt lugn och personlig miljö.

Vi erbjuder även träningsgrupper för olika målgrupper, se mer under fliken träningsgrupper.

Tidsbokning

Du kan boka tid direkt via vårt bokningssystem. Vid frågor kontakta Maria på maria@naprapathalsan.com eller ring 070-5709678. Prislista hittar du här.

Friskvårdspeng

Personlig träning är godkänd som friskvård enligt Skatteverket, dvs du kan använda din friskvårdspeng. Maria är även ansluten till Epassi och Wellnet för träningstjänster. Observera att du inte kan använda epassi/wellnet för betalning av massage- eller naprapatbehandling hos oss.

Kostnadsfri konsultation

Du är välkommen att boka en kostnadsfri konsultation på ca 30 min innan du bokar Personlig träning. Vi går då igenom din bakgrund, eventuella skador och dina önskemål och målsättning med träningen. Det ger oss ett bra sätt att lära känna varandra innan träningstillfället. Du kan boka tid direkt via vårt bokningssystem.

Håll dig gärna uppdaterad om vår träningsverksamhet via sociala medier; facebook, naprapatmariaberg och instagram, naprapatmariaberg eller genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev inriktat på träningsverksamheten här.