Träningslokalen

Hem / Träningslokalen

Träningslokalen

Välkommen till vår privata träningsstudio! Utöver våra behandlingsrum för naprapatbehandlingar har vi i våra lokaler i Karolinen en egen träningslokal som vi är väldigt stolta över!

Lokalen är inredd för att kunna ta emot både enskilda träningskunder och mindre grupper. Målet har varit att skapa en avslappnad och personlig miljö.

Vi använder främst fria vikter, såsom skivstänger, hantlar och kettlebells.

När du tränar hos oss tränar du enskilt med Maria, inga andra klienter eller tränare är i lokalen samtidigt. Detta gör att det blir en väldigt lugn och personlig miljö.

Vi följer självklart folkhälsomyndighetens riktlinjer och har gjort flertal åtgärder på kliniken/studion för att motverka smittspridning. Vi har minskat antal deltagare i våra grupper så att vi kan hålla lämpligt avstånd. Både deltagare och personal förväntas stanna hemma vid förkylning/symtom. Träningsutrustningen (mattor, gummiband, hantlar mm) tvättas alltid mellan varje kund/grupp. I våra lokaler finns även tvättmöjligheter så alla deltagare uppmanas alltid att tvätta händerna innan varje pass.

Tider för träning kan bokas via vår online-bokning eller kontakta Maria direkt, maria@naprapathalsan.com

 

MENY
BOKA TID
START
NAPRAPATBEHANDLING
PERSONLIG TRÄNING
OM KLINIKEN
KONTAKTA OSS