Yoga

Hem / Yoga

Yoga

Vill du komma ner i varv? Minska din stress? Få mer återhämtning? Då är dessa yogagrupper för dig!

Vi på Naprapathälsan erbjuder Mediyoga, Migränyoga och Yinyoga. Vi har små, personliga grupper med max fem deltagare i vår egna lugna och mysiga träningslokal. Vi har även externa aktörer som håller yogagrupper och prova-på-tillfällen i olika yogaformer. 

Mediyoga (Medicinsk yoga)

Medicinsk yoga, är en lugn yogaform där vi är liggande eller sittande större delen av passet. Den passar dig med smärta i rygg/nacke, spänningshuvudvärk eller stressrelaterade besvär. Yogan kan även utföras sittande på stol.

Yinyoga

Yinyoga är en mjuk och långsam yogaform. Yogan kännetecknas av passiva positioner utförda i stillhet och medveten närvaro. Varje position hålls i minst 3-5 minuter vilket ger oss tid att även lugna sinnet.

Migränyoga

Migränyoga är en lugn yogaform utformad för dig med återkommande spänningshuvudvärk eller migrän. 

Kursdatum våren 2024:

-Yinyoga fredagar kl 7.30-8.30.  Startar enligt överenskommelse. 

Pris: 1500 kr inkl moms för sex tillfällen.

Betalas via swish. Du får självklart kvitto för att tex använda till friskvårdspeng. Träningsgruppen kan även betalas via Epassi och Wellnet. 

Workshops våren 2024:

-Migränyoga tisdagen den 7 maj kl 17.30-19.30. 500 kr. Vi går igenom ett Migränyoga-pass och pratar om lämpligt upplägg. Minst 4 st deltagare krävs. 

Prova på tillfälle våren 2024:

-Lymfyoga, tisdagen den 14 maj kl 17.30. 50 kr. Instruktör är Gudrun Larsson. 

” Lymfyoga är en mjuk yoga som sätter igång ditt reningssystem- lymfsystemet. Vi kombinerar rörelser och stillhet som stimulerar lymfflödet och därmed stärker ditt immunförsvar. Samtidigt får du återhämtning för kropp och sinne”

-Vinyasa- och Katonahyoga, lördagen den 18 och 25:e maj kl 11. Instruktör är Mila Konculov.  

Plats: Karolinen, Naprapathälsans lokaler.

Tränare: Om inget annat är angett är din instruktör Maria Berg, leg naprapat, lic personlig tränare och utbildad Mediyoga- och Yinyogainstruktör.

Anmälan: Anmälan är bindande och görs till maria@naprapathalsan.com. En vecka innan startdatum avgörs om kursen körs eller ej, beroende på antal anmälda. För att komma i kontakt med externa instruktörer hör av dig till Maria för kontaktuppgifter. 

För att hålla dig uppdaterad om vår träningsverksamhet, följ oss gärna på sociala medier! naprapatmariaberg på facebook och instagram