Yoga

Hem / Yoga

Yoga

Vill du komma ner i varv? Minska din stress? Få mer återhämtning? Då är dessa yogagrupper för dig!

Vi på Naprapathälsan erbjuder Mediyoga och Yinyoga. Vi har små, personliga grupper med max fem deltagare i vår egna lugna och mysiga träningslokal.  

Mediyoga (Medicinsk yoga)

Medicinsk yoga, är en lugn yogaform där vi är liggande eller sittande större delen av passet. Den passar dig med smärta i rygg/nacke, spänningshuvudvärk eller stressrelaterade besvär. Yogan kan även utföras sittande på stol.

Yinyoga

Yinyoga är en mjuk och långsam yogaform. Yogan kännetecknas av passiva positioner utförda i stillhet och medveten närvaro. Varje position hålls i minst 3-5 minuter vilket ger oss tid att även lugna sinnet.

Startdatum januari 2024:

-Mediyoga måndagar kl 11-12 alt tisdagar kl 7.30-8.30. Startdatum 15/1 alt 16/1. 

-Yinyoga fredagar kl 7.30-8.30. Startdatum 19/1.

Pris: 1500 kr inkl moms för sex tillfällen.

Betalas via swish. Du får självklart kvitto för att tex använda till friskvårdspeng. Träningsgruppen kan även betalas via Epassi och Wellnet. 

Plats: Karolinen, Naprapathälsans lokaler.

Tränare: Maria Berg, leg naprapat, lic personlig tränare och utbildad Mediyoga- och Yinyogainstruktör.

Anmälan: Anmälan är bindande och görs till maria@naprapathalsan.com. En vecka innan startdatum avgörs om kursen körs eller ej, beroende på antal anmälda. Tre deltagare krävs för att gruppen ska starta. 

För att hålla dig uppdaterad om vår träningsverksamhet, följ oss gärna på sociala medier! naprapatmariaberg på facebook och instagram