Kurser och föreläsningar

Hem / Kurser och föreläsningar

Vi på Naprapathälsan håller regelbundet kurser och föreläsningar inom olika ämnen.

Föreläsning om träning efter graviditet

Maria Berg, leg naprapat och personlig tränare med speciell utbildning inom kvinnohälsa, föreläser om vad du bör tänka på när du startar din träning efter graviditet.

-Torsdagen den 2/5 kl 10.30-11.30.

Föreläsningen är kostnadsfri men anmälan krävs innan. Barn (innan krypålder) är välkomna att följa med. Anmälan senast 28/4 till maria@naprapathalsan.com.

Föreläsning om hälsa under klimakteriet

Maria Berg, leg naprapat och personlig tränare med speciell utbildning inom kvinnohälsa, föreläser om träning under klimakteriet. Vi pratar kort om vad som sker i kroppen under denna fas av livet och hur du genom livsstilsförändringar kan må så bra som möjligt.

-Inget datum planerat

Kostnadsfri men anmälan krävs innan. Anmälan till maria@naprapathalsan.com.

Massagekurs för husbehov

Kursen består av grundläggande anatomi och enklare massagegrepp för överkroppen. Du lär dig en massage som är skön och avslappnande och som ger lindring för stela och ömma muskler. Massagekursen riktar sig till dig utan förkunskaper.

-Preliminärt en lördag eller söndag i maj, 2024, kl 9-16. Förslag är även onsdagen den 1 maj. Hör av av dig om du är intresserad!

Kostnad 1250 kr, betalas med swish.

Anmälan är bindande och görs till maria@naprapathalsan.com. En vecka innan kursdatum avgörs om kursen körs eller ej, beroende på antal anmälda. Fyra deltagare krävs.

Alla föreläsningar och kurser hålls i våra egna lokaler på Våxnäsgatan 10, Karolinen.