Kurser och föreläsningar

Hem / Kurser och föreläsningar

Vi på Naprapathälsan håller regelbundet kurser och föreläsningar inom olika ämnen.

Föreläsning om träning efter graviditet

Maria Berg, leg naprapat och personlig tränare med speciell utbildning inom kvinnohälsa, föreläser om vad du bör tänka på när du startar din träning efter graviditet.

-Torsdagen den 22/8 kl 10.30.

Föreläsningen är kostnadsfri men anmälan senast en vecka innan krävs till maria@naprapathalsan.com. Barn (innan krypålder) är välkomna att följa med.

Föreläsning om hälsa under klimakteriet

Maria Berg, leg naprapat och personlig tränare med speciell utbildning inom kvinnohälsa, föreläser om träning under klimakteriet. Vi pratar kort om vad som sker i kroppen under denna fas av livet och hur du genom livsstilsförändringar kan må så bra som möjligt.

-Lördagen den 24/8 kl 10.30.

Föreläsningen är kostnadsfri men anmälan senast en vecka innan krävs till maria@naprapathalsan.com.

Massagekurs för husbehov

Kursen består av grundläggande anatomi och enklare massagegrepp för överkroppen. Du lär dig en massage som är skön och avslappnande och som ger lindring för stela och ömma muskler. Massagekursen riktar sig till dig utan förkunskaper.

-Preliminärt lördagen den 21/9 kl 9-16.

Kostnad 1250 kr. Anmälan är bindande och görs till maria@naprapathalsan.com senast en vecka innan. Minst fyra deltagare krävs.

Workshop Migränyoga

Migränyoga är en yogaform anpassad för dig som har återkommande huvudvärk/migrän. Den passar även bra för dig som har smärta och stelhet i skuldror och nacke. Under en workshop, ca två timmar, går vi igenom ett Migränyoga-pass och pratar om lämpligt upplägg.

Datum bestäms efter överenskommelse. Hör av dig vid intresse!

Kostnad 500 kr. Anmälan är bindande och görs till maria@naprapathalsan.com senast en vecka innan. Minst fyra deltagare krävs.

Workshop Träning under graviditet

Under denna workshop går vi igenom lämpliga anpassningar i din träning för dig som är gravid. Vi tränar även igenom ett kortare träningsprogram.

Datum bestäms efter överenskommelse. Hör av dig vid intresse!

Kostnad 500 kr. Anmälan är bindande och görs till maria@naprapathalsan.com senast en vecka innan. Minst fyra deltagare krävs.

Alla föreläsningar och kurser ovan hålls av leg naprapat och personlig tränare Maria Berg. Vi håller till i Karolinen, Våxnäsgatan 10, Karolinen. För att hålla dig uppdaterad om vår träningsverksamhet, följ oss gärna på sociala medier; naprapatmariaberg på facebook och instagram eller skriv upp dig på vårt nyhetsbrev.