Om oss

Hem / Om oss

Leg. Naprapat Anders Dybdahl

Anders har en fyraårig utbildning från Naprapathögskolan i Stockholm, samt ett års legitimationspraktik, bland annat på Stockholm Spine Center och St. Görans sjukhus. Han tog examen 2006. Anders besitter en bred kunskap om smärta, kroppens funktion och olika behandlingsstrategier. Detta är basen för att effektivt åtgärda dina besvär och för att ge dig de råd och verktyg du behöver för att undvika återfall.

Anders är sedan februari 2015 en av författarna på bloggen Klinisk Naprapati – Från vetenskap och teori till den kliniska vardagen”.

Bloggen riktar sig mot kliniskt verksamma naprapater och andra utövare av manuell terapi (kiropraktorer och fysioterapeuter). Bloggen belyser olika aspekt kring den kliniska vardagen för oss naprapater som diagnostik, forskning, kliniskt resonemang, behandling och patientfall. Ta gärna en titt!

Anders håller även kurs för manuella terapeuter med titeln ”Lumbal diskogen smärta – Diagnostik, behandling och rehabilitering”.

Leg. Naprapat, Lic Personlig Tränare Maria Berg

Maria har en fyraårig utbildning från Naprapathögskolan i Stockholm, samt ett års legitimationspraktik, bland annat på Stockholm Spine Center och St. Görans sjukhus.  Hon tog examen 2005. Eftersom alla personer är unika, strävar Maria efter att anpassa behandlingen till varje individ för att kunna åtgärda besvären snabbt och effektivt. Maria är vidareutbildad inom manuell medicin och har examen inom ortopedisk medicin, OMI.

Maria är även lic personlig tränare samt har flertal vidareutbildningar inom träning under och efter graviditet, tex cert MammaMage-tränare. Hon är regelbundet föreläsare inom ämnet.

Maria håller även kurser i Medicinsk yoga med inriktning mot huvudvärk och migrän – sk Migränyoga.

Naprapat Linn Hjalmarsson

Linn har en fyraårig utbildning från Naprapathögskolan i Stockholm och har ett brinnande intresse för hälsa och välmående. I hennes behandling ligger fokus på att lindra besvär och återfå en optimal funktion utifrån individens förutsättning.

Hon behandlar gärna olika typer av besvär, allt från idrottsskador till stela nackar.

Utöver traditionell naprapati har Linn också en grundutbildning i dry-needling.

MENY
BOKA TID
START
NAPRAPATBEHANDLING
PERSONLIG TRÄNING
OM KLINIKEN
KONTAKTA OSS