Om oss

Hem / Om oss

Leg. Naprapat Anders Dybdahl

Anders har en fyraårig utbildning från Naprapathögskolan i Stockholm, samt ett års legitimationspraktik, bland annat på Stockholm Spine Center och St. Görans sjukhus. Han tog examen 2006. Anders besitter en bred kunskap om smärta, kroppens funktion och olika behandlingsstrategier. Detta är basen för att effektivt åtgärda dina besvär och för att ge dig de råd och verktyg du behöver för att undvika återfall. Anders gillar detektivarbetet som krävs för att ställa en så korrekt diagnos som möjligt. En korrekt diagnos är trots allt grunden för en effektiv behandling, vare sig det är manuella tekniker eller olika hemövningar/träning.

Anders är sedan februari 2015 en av författarna på bloggen Klinisk Naprapati – Från vetenskap och teori till den kliniska vardagen”.

Bloggen riktar sig mot kliniskt verksamma naprapater och andra utövare av manuell terapi (kiropraktorer och fysioterapeuter). Bloggen belyser olika aspekt kring den kliniska vardagen för oss naprapater som diagnostik, forskning, kliniskt resonemang, behandling och patientfall. Ta gärna en titt!

Anders håller även kurs för manuella terapeuter: ”Lumbal diskogen smärta – Diagnostik, behandling och rehabilitering” och ”Cervicobrachiala smärttillstånd – Diagnostik, behandling och rehabilitering”.

Leg. Naprapat, Lic Personlig Tränare Maria Berg

Maria har en fyraårig utbildning från Naprapathögskolan i Stockholm, samt ett års legitimationspraktik, bland annat på Stockholm Spine Center och St. Görans sjukhus.  Hon tog examen 2005. Maria är vidareutbildad inom manuell medicin och har examen inom ortopedisk medicin, OMI.

Maria är även lic personlig tränare med ett extra intresse för kvinnohälsa. Hon har flertal vidareutbildningar  inom träning under och efter graviditet. Utbildningar hon gått är tex ”Maternity Health by MammaMage”, (tidigare kallad cert MammaMage-tränare) samt ”Kurs för yrkesverksamma inom kvinnohälsa” av Mia Fernando och Emma Regberg. Inom ämnet Träning av kvinnor under klimakteriet har hon utbildat sig till certifierad Stark genom klimakteriet-coach av Monika Björn.

Maria föreläser regelbundet för privatpersoner och personliga tränare inom ämnet Träning efter graviditet.

Är du intresserad av Marias träningstjänster hittar du mer information på fb-sidan alt instagram. 

Leg. Naprapat Linn Hjalmarsson

Linn har en fyraårig utbildning från Naprapathögskolan i Stockholm, samt ett års legitimationspraktik.  Hon tog examen 2019.

Hon har ett brinnande intresse för hälsa och välmående. I hennes behandling ligger fokus på att lindra besvär och återfå en optimal funktion utifrån individens förutsättning.

Hon behandlar gärna olika typer av besvär, allt från idrottsskador till stela nackar.

Utöver traditionell naprapati har Linn också en grundutbildning i dry-needling.