Personlig träning för mammor

Hem / Personlig träning för mammor

Träning för mammor!

Är du gravid eller har fött barn? Vill du bli starkare? Är du osäker på hur du ska börja? Vill du få hjälp att välja bra övningar? Hos får du hjälp av erfaren och utbildad tränare som hjälper dig med bra och säker träning under och efter graviditet.

Personlig träning för gravida

Att träna under sin graviditet har många fördelar. Många kvinnor känner sig piggare och har mindre ont om dom kan träna regelbundet. Vill du veta hur du kan och bör anpassa din träning under graviditeten? Är du inte träningsaktiv sen tidigare men vill komma igång nu? Boka tid hos oss så får du hjälp av en personlig tränare som är extra utbildad inom ämnet träning för gravida!

Vid en personlig träningstimme pratar vi om din bakgrund och går sen tillsammans igenom lämpliga övningar för dig, beroende på vilken trimester du är i. Vi rekommenderar att vi ses flera tillfällen för bäst effekt och återkoppling.

Personlig träning för nyblivna mammor

Som nybliven mamma är det ibland svårt att veta vilken typ av träning som är lämplig. Vanligt är att börja alldeles för hårt eller av rädsla för att göra fel så gör man inte något alls. Att börja träna efter graviditet är inget farligt men det krävs ofta en viss anpassning av övningar och val av aktivitet innan du kan träna som tidigare. Oavsett om ditt mål är att fungera bättre, bli smärtfri i vardagen eller gå vidare med annan träning så behöver du som nybliven mamma bli starkare i bäckenbotten och mage/rygg innan du går vidare med tuffare träning. Detta gäller även mammor som flera år efter förlossning fortfarande har besvär, det är aldrig för sent att börja!

När du bokar tid hos oss hjälp hjälper vi dig att avgöra vilken nivå du är på och ger förslag på lämplig träningsform. Du får även anpassade övningar att göra hemma eller hos oss för att stärka rätt muskulatur.  Vi hjälper dig komma igång med träningen!

Vi jobbar både med personliga träningstimmar, läs här, för dig som är nybliven mamma samt mindre träningsgrupper, sk PT-grupper för mammor, läs mer här.

Bokar du tid hos oss får du träffa Maria som är leg naprapat, lic personlig tränare och cert MammaMage-tränare. Träningen sker i Naprapathälsans egen träningsstudio där du är helt själv med din tränare. Tid kan bokas direkt via vårt bokningssystem.

För att hålla dig uppdaterad om vår verksamhet och få tips och råd gilla oss gärna på vår facebook-sida riktat mot träning för mammor, eller instagram!

 

MENY
BOKA TID
START
NAPRAPATBEHANDLING
PERSONLIG TRÄNING
OM KLINIKEN
KONTAKTA OSS