Personlig träning för mammor

Hem / Personlig träning för mammor

Träning för mammor som vill göra rätt från början!

Är du gravid eller har fött barn? Vill du bli starkare? Är du osäker på hur du ska börja? Vill du få hjälp att välja bra övningar? Hos får du hjälp av erfaren och utbildad tränare som hjälper dig med bra och säker träning under och efter graviditet.

Som nybliven mamma är det ibland svårt att veta vilken typ av träning som är lämplig. Vanligt är att börja alldeles för hårt eller av rädsla för att göra fel så gör man inte något alls. Att börja träna efter graviditet är inget farligt men det krävs ofta en viss anpassning av övningar och val av aktivitet innan du kan träna som tidigare. Oavsett om ditt mål är att fungera bättre, bli smärtfri i vardagen eller gå vidare med annan träning så behöver du som nybliven mamma bli starkare i bäckenbotten och mage/rygg innan du går vidare med tuffare träning. Detta gäller även mammor som flera år efter förlossning fortfarande har besvär, det är aldrig för sent att börja! Du behöver bli stark inifrån och ut!

När du bokar tid hos oss hjälp hjälper vi dig att avgöra vilken nivå du är på och ger förslag på lämplig träningsform. Du får även anpassade övningar att göra hemma eller hos oss för att stärka rätt muskulatur.  Vi hjälper dig träna rätt!

Vi jobbar både med personliga träningstimmar, läs här, och mindre träningsgrupper, sk PT Small group, både för dig som nybliven mamma och för dig som är gravid nu.  Läs mer om våra grupper här. Vi håller även regelbundet föreläsningar och workshops inom ämnet, se separat sida.

Bokar du tid hos oss får du träffa Maria som är leg naprapat, lic personlig tränare och cert MammaMage-tränare.

För att hålla dig uppdaterad om vår verksamhet och få tips och råd gilla oss gärna på vår facebook-sida riktat mot träning för mammor, eller instagram!

 

MENY
BOKA TID
START
NAPRAPATBEHANDLING
PERSONLIG TRÄNING
OM KLINIKEN
KONTAKTA OSS