Personlig träning

Hem / Portfolio / Personlig träning
Personlig träning

Personlig träning!

Har du ett specifikt mål du vill nå med din träning? Vill du ha hjälp med att komma igång med din träning? Har du svårt med motivationen? En personlig tränare kan hjälpa dig nå ditt mål eller bara att komma igång och att lättare kunna hålla kvar träningsrutinen.

PT-träning med Maria

Vid en pt-timme hos oss får du träffa Maria Berg som är leg naprapat och lic personlig tränare. Tillsammans sätter ni ett realistiskt mål och en plan utefter det. För bästa resultat ses du och din personliga tränare kontinuerligt för träning och utvärdering.

Marias har en mångårig erfarenhet av att hjälpa kvinnor med träning under och efter graviditet. Hon har utöver pt-utbildningen även flertalet specialutbildningar inom mammaträning, tex cert MammaMage-tränare. Hon brinner speciellt för att hjälpa dig hitta träningsglädje och få träningen att bli en del av vardagen.

Träningen kan ske på Naprapathälsans klinik eller på närliggande gym i Karolinen, Livskraft. Vi kan även träffas enligt överenskommelse på Optimal tränings anläggningar på Bryggudden eller Nolgård. Du behöver inte vara medlem på någon av gymmen.